Следвайте Гласове в Докъде се простират мащабите на хибриднара война? Можем

...
Следвайте Гласове в Докъде се простират мащабите на хибриднара война? Можем
Коментари Харесай

Доц. Георги Лозанов: За съжаление победи гледната точка, че има две гледни точки за войната в Украйна

Следвайте " Гласове " в 
Докъде се простират мащабите на хибриднара война? Можем ли да създадем разбор на медийната среда, година след старта на войната в Украйна? 

" Това са две среди, ние знаем това. Традиционните и онлайн медии, както и обществените мрежи. "  Това сподели пред БНР доц. Георги Лозанов. 
По думите му много друг вид връзки и много друг вид послания минават през тях:
" Традиционните медии съумяха да застанат в една позиция на поддръжка на жертвите в тази война, които са украинците. Българските медии към този момент година показват взаимност с жертвите на войната в Украйна. Докато в обществените мрежи и през онлайн платформите, върви мощна проруска агитация с добре проведени и ориентирани въздействия. "

Според него пропагандата съумява да внуши на огромна част от българската публика, за една година по време на войната, че причината за войната не е Путин, а тя е провокирана от НАТО, което не е зачитало някакви съветски ползи и по този метод са провокирали война.
" За страдание тази пропагандна линия стартира да има доста огромни провали в мисленето в българското общество. Това става, тъй като пропагандата работи с тайни теории, които мъчно проникват в обичайните медии, изключително в националните, само че са широкоразпространени в интернет средата “, показва още той. 
Според него е победила гледната точка, че има две гледни точки към войната, което е позиция в поддръжка на руската експанзия.
" В Закона за радио и телевизия, по който работи БНР, има едни правила, които би трябвало да бъдат спазени, а по-късно да се минава към идващите разпореждания, сред които е плурализмът на гледните точки. Един от правилата е – не се позволява наличие, което подтиква или оневинява принуждение “, показва още той и акцентира още един път:
„ За мое страдание победи концепцията, че би трябвало да се чуе съветската позиция, тази на Путин, която е пропагандна “.
Чуйте цялостния диалог в. 

Източник: БНР
 
 
 
27 Фев 202364827 Фев 2023103426 Фев 2023132125 Фев 2023241424 Фев 202319523 Фев 20231501Коментария бегай27 Фев 2023 19:06ч.
На това му се споделя - СЛУГА!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Доц. Георги Лозанов: За страдание победи гледната точка, че има две гледни точки за войната в Украйна27 Фев 2023 19:26ч.
Всъщност това, което имаме на фотографията не е ли позор за всяка една медия, даваща му естрада?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Идеалист27 Фев 2023 19:09ч.
Този дълго време беше цензур на електронните медии. Не може да има единствено една позиция, войната се сред НАТО и Русия. Все отново си академик човек?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати пропагандна линия стартира да има доста огромни провали в мисленето в българското общество27 Фев 2023 19:11ч.
Ужас, комедиант! Не единствено това, ами от 1878 година e все по този начин! Това българско общество все на страната на Русия! 145 години несъмнена хибридна съветска война! Лошо българско общество, неприятно общество...:-)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати John27 Фев 2023 19:11ч.
гнусна краварска наслойка!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател27 Фев 2023 19:12ч.
Няма по какъв начин да е единствено една! Това би означавало тирания на пропагандата - не, че нападателната незначителност и сругинските медии не я постановат. Но, към момента има образовани хора, говорещи освен на матерния си език, можещи да четат, да съпоставят и да проучват!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо27 Фев 2023 19:16ч.
Това е " паметно ", че за жалост имало две гледни точки за войната. Не мога да допускам. Къв е тоя доцент. Жоро папионката. Нелепият му външен тип не е инцидентен, очевидно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не се позволява наличие, което подтиква или оневинява насилие27 Фев 2023 19:17ч.
По тази норма всички медии трябваше да бъдат закрити още от 2014 година! Медии които оневиняваха насилието на тъй наречените " Майдана = държавен прелом ", които оневиняваха АТО и избиването на цивилни в Донбас, медии които криеха кървавите репортажи от Донецк с ударените рейсове, с убитите деца и дами, с целените съзнателно лечебни заведения, алеята от стотици некролози на убити деца... всичко това медиите го криеха или оневиняваха! Медии за закриване, правилно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Музикант27 Фев 2023 19:18ч.
Лозанов, Лозанов, де гиди дърто ма*аре, белким очакваш да слушаме единствено пропагандата на зелето и ФАЩ? Забравил си, че българите знаят съветски език и пият информация от извора, а не слушат опорките на козяк единствено. Ще ти изсвиря " Вставай, страна огромная, вставай на смертный пердах, с фашистской силой темною, с проклятою ордой! " и ще молиш Бай Дън за памперси.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кирчо27 Фев 2023 19:21ч.
Да има две гледни точки, само че истината е една.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маймуната Дарвин27 Фев 2023 19:26ч.
" Традиционните медии съумяха да застанат в една позиция на поддръжка на жертвите в тази война, които са украинците. " А аз си мислех, че за медиите е значима ИСТИНАТА!!! Но за българогласните, американски медии у нас ИСТИНАТА не носи облаги.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023135607 Фев 2023179626 Фев 2023659218 Фев 20231359
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР